Brompton Explore

Vi har fått hem ett fåtal Brompton Explore med M- eller H-styre, 6 växlar och svarta skärmar. Kontakta din butik för att kontrollera tillgången!

Brompton har skapat Explore för att fira cyklingens äventyrsanda. Utrustad och redo för dig att antingen upptäcka en ny väg eller planera din nästa utflykt. Trampa längs vägen du inte brukar cykla genom staden eller packa väskan och dra från stan till det stora äventyret. Baserat på vårt design- och produktteams många långdistansresor med Brompton har Explore-upplagan noggrant specificerats och utrustats för att se till att du är redo för nästa långa resa eller någon annan avstickare från stan.

Brompton Explore har Bromptons styre av M-typ, Bromptons första och ursprungliga styre och 6 växlar. Med sex växlar och det mindre 44T kedjehjulet kan alla cyklister färdas större avstånd på sitt pendlings- eller helgäventyr utan att oroa sig för att få slut på växlar. Brompton är den enkla och användarvänliga vikcykeln som med sin patenterade mekanism kan fällas ihop snabbt och bli kompakt som bara en Brompton kan.

Explore kommer komplett med Explore Edition Metro Pouch utformad för att passa under sadeln, på styret eller inuti större väskor och Explore Edition Borough Rolltop 28 liters väska med en stor kapacitet med många fack, redo för alla äventyr.

Levereras också med ett reservdelskit som inkluderar:

2 x cykelslang
4 x ekrar (2 fram + 2 bak)
1 x kedjelås
4 x bromsklossar (fram och bak)
1 x fälgband
1 x växelwire för 3-växlat nav
1 x lång bromswire
1 x Marathon Racer Tanwall vikbart däck
1 x Brompton Toolkit med extra laglappar
1 x Brompton Pump

Comments are closed.