Pilen GTV

GTV är Pilens toppmodell – en stilfull och exklusiv klassisk cykel med en ny mer sofistikerad ram. En snabb svenskbyggd touring- och stadscykel med racingkänsla. GTV är byggd för cyklisten som gärna unnar sig en rullande guldkant i tillvaron och vill äga en cykel med bästa kvalitet. Utflykterna eller pendlandet till jobbet blir ett stilfullt fartfyllt nöje. På vägen är GTV härligt livlig och körglad tack vare den nya ramen med brantare ramvinklar. Cykeln är gediget byggd, pålitlig och vacker att se på. En cykel från Pilen blir ofta en livskamrat. Är du redo att bli cykelkär? Då rekommenderar vi en provtur.

Pilen GTV kommer i två huvudsaklig varianter när det gäller baknav och växellösning. Den lyxiga och underhållsfria GTV med Shimano Alfine 11 inbyggda växlar i baknavet, samt den racinginspirerade GTV med Shimano SLX 10 utanpåliggande växlar. Båda modellerna har hydrauliska skivbromsar.

Alla Pilen Supersport har följande

  • Vevlager Shimano Tange modell LN-7922 med kapslade kvalitetskullager, smidd axel i krom-molybdenstål och aluminiumhylsa. Utsökt rull, känsla och livslängd.
  • Styrlager Tange Levin Alloy 1500 i duralaluminium.
  • Sadel Brooks B17 i Black, Brown eller Honey.
  • Handtag Herrmans Primergo. Ergonomiska handtag med kork.
  • Däck Schwalbe Racer Performance Line 40-622. Lätt och punkteringsskyddat.
  • Bromsok hydrauliska Shimano M615. Bromsskivor från Shimano.
  • Observera att rostfria stänkskärmar, aluminiumpakethållare, belysning och lås alltid ingår. Dessa kan du välja bort om så önskas, eller plocka bort själv, men det är standard på alla Pilen.

Pilen Supersport finns med både sluten och öppen ram. Besök Pilens hemsida för att se vilka tillbehörsalternativ som finns.

Comments are closed.