Reelight SL150

Reelight SL150 är en smart cykelbelysning med fast sken som gör att du sticker ut i trafiken. 2004-2005 gjorde Aalborg University och staden Odense en omfattande studie som visade att Reelight kan minska antalet olyckor med 32% och samtidigt öka cyklisters känsla av trygghet med 85%.

Monteringen av SL150 är snabb och enkel. Lamporna monteras på navet och är utformade för alla cyklar med fälgbroms och/eller fotbroms. Cyklar med rullbromsar eller skivbromsar bör förses med Reelight SL250. Ljusstyrkan motsvarar en vanlig batterilampa med nya batterier. Reelight producerar sin egen miljövänliga induktionskraft med hjälp av en spole i lampan och magneter på cykelns ekrar - helt utan användning av batterier.

Reelight är fast monterade, så att du alltid har dem med dig. Lamporna är alltid på när du cyklar, vilket gör att du är extra synlig i trafiken - dag och natt. Magnetdrivna cykellampor betyder inga mer tomma batterier eller bortglömda cykellampor och ingen friktion när du cyklar - bara ljus som alltid är på.

Comments are closed.