Specialized Sirrus Comp Disc

Specialized Sirrus Comp Disc är den perfekta cykeln för dig som både tränar och pendlar, faktikst nästan helt oavsett sträckor. Grundidén bakom denna hybrid är att den ska gå snabbt, vara lättrampad och ha hög komfort - och det kommer du märka så fort du tar din första cykeltur.

Sittställning liknar den på en racer men du sitter inte alls lika utsträckt. Det raka styret gör cykeln riktigt smidig och lättmanövrerad, även i tätare stadstrafik. Cykelns lite kortare hjulbas och sittpositionen inbjuder till att köra fort och gör den dessutom fantastiskt kul att cykla på.

Modellen byggs med en kvalitaiv 20-växlad drivlina från Shimano. För att ge cykeln så stort användningsområde som möjligt är växelregistret nästan lika brett som på en mountainbike men med något högre utväxling vilket är perfekt för asfaltskörning. På de lättaste växlarna klarar du även de brantaste backar på en fullastad cykel.

Kvalitativa hydraliska skivbromsar ser till att du alltid har bästa möjliga förutsättningar att snabbt kunna få stop på cykeln när det behövs, oavsett väder och årstid.

Storlek: Medium

Comments are closed.