Cykeluthyrning

150kr per dag

Standardcykel

Hos oss kan du hyra en cykel för en dag eller flera. Vi har praktiska treväxlade damcyklar med korg som passar de flesta. Barnsits för barn mellan 1 och 5 år finns som tillval för 50 kr per hyrtillfälle. Vid hyra av barnsits ingår cykelhjälm till barnet. Om ni är flera stycken så kontakta gärna butiken du vill hyra cykeln i för att kontrollera tillgången. Kom ihåg legitimation när du ska hyra cykel.

410kr per dag

Mountainbike

Sugen på att testa MTB? Hos oss kan du hyra en Mountainbike för en dag eller flera. Vi har robusta 29″ MTB med fjädrande framgaffel och hydrauliska skivbromsar. Om ni är flera stycken så kontakta gärna butiken du vill hyra i för att kontrollera tillgången. Kom ihåg legitimation när du ska hyra cykel.

410kr per dag

Landsvägcykel

Är du nyfiken att prova landsvägcykel? Hos oss kan du hyra lätta och roliga LVG för en dag eller flera. Om ni är flera stycken så kontakta gärna butiken du vill hyra i för att kontrollera tillgången. Kom ihåg legitimation när du ska hyra cykel.

410kr per dag

Tandemcyklar

Vi har även tandemcyklar till uthyrning. Perfekt till studenten, den romantiska picknicken eller bara för att det är roligare att vara två. Våra tandemcyklar är robusta Monark eller DBS utan växlar. Barnsits går att ordna men kräver förbeställning. Kontakta gärna någon av våra butiker för att boka en tandemcykel. Kom ihåg legitimation när du ska hyra cykel.